fredag 1. februar 2013

Røkt laks med pepperrot og eplekrem på rugbrød


 Jeg elsker når laksen er i ett stykke og jeg kan skjære tykke skiver, ja, du har sikkert skjønt at jeg er veldig glad i røkt laks, og det er helt rett, det er noe av det beste jeg vet.
Med denne delikate pepperrotkremen her, har du en nydelig forrett eller en godbit til lunsj eller kvelds, og har du i tillegg et godt grovt brød er dette en fulltreffer. Bruk så mye laks som du mener passer til hver skive og legg kremen i mellom.

DU TRENGER TIL 4 SMØRBRØD:

4 store ss creme fraiche
1 grovrevet eple
2 - 3 ts pepperrot fra tube eller revet frisk pepperrot
Noen dråper presset citron
Litt salt og grovmalt pepper
Noen korn grønn pepper knust i mortel (kan sløyfes)
Salatblader


Rør sammen alle ingrediensene og smak til med citron og pepper. Legg et salatblad på en skive godt brød og en stor skje pepperrotkrem på hver skive sammen med skiver av den røkte laksen.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar