tirsdag 19. februar 2013

Toast med skinke, ost og creme fraiche


Det skal ikke så mye arbeid eller så mange ingredienser til før du har en liten velsmakende og annerledes lunsj eller kveldsrett. Denne toasten her er utrolig velsmakende og rask å lage og blir aller best om du bruker en hvitost med litt smak som ekstra lagret gauda eller sveitserost.

DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

4 skiver toastbrød, gjerne av den grove typen
Litt smør
2 ts pesto (kan sløyfes)
2 - 4 skiver kokt skinke
4 - 6 skiver hvit ost 
Ca. 2 dl raspet ost
1 ss god sennep (ikke den grove typen)
2 ss creme fraiche eller en mild smøreost

Smør pesto på to av skivene hvis du bruker det, hvis ikke bruk litt smør. Legg på en eller to skiver med kokt skinke alt etter hvor store skivene er, og legg på skiver med ost. Smør litt smør på de andre to skivene  og legg skivene sammen. Rør sammen creme fraiche, raspet ost og sennep og legg et lag av denne kremen på toppen av skivene.
Legg skivene på en bakepapirkledd stekeplate og sett skivene inn i stekeovnen på 200 grader i ca. 10 minutter.
Del skivene i to på skrå ved servering og legg noen tomatbåter på fatet sammen med skivene.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar