fredag 31. januar 2014

Wrap med skinke og chrunchy fyll


En wrap med sprø og god fyll som passer til lunsj både hjemme og i nistepakken. Nydelig turmat, eller delt i mindre biter og brukt som en tapasrett eller en enkel forrett, uansett - et godt og næringsrikt måltid. Jeg brukte tre skinkeskiver på hver wrap, men har du store skinkeskiver holder det med to.

DU TRENGER TIL 12 WRAP-BITER

6 grove tortillalefser
Kokt eller røkt skinke
1 raspet gulrot
Ca. 4 dl finstrimlet kålhode
5-6 reddiker i strimler
Ca 5 cm agurk i strimler
Spinatblader
2 vårløk i tynne ringer
Ca. 1 1/2 dl raspet ost
Litt sylteagurk i strimler

DRESSING:

2-3 ss matyoghurt
2-3 ss lett rømme
1-2 ss majones
1 ts vineddik
1-2 ts god sennep


Bland sammen alle grønnsakene og osten. Rør sammen alle ingrediensene til dressingen, og bland den sammen med grønnsker og ost. Legg skinkeskivene på tortillalefsene og dekk med spinatblader. Legg over grønnsakrøren, rull sammen og del i to på skrå. Kos deg med en herlig lunsj.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar