onsdag 15. januar 2014

Spaghetti med broccoli og soltørkede tomater


Med spaghetti i hovedrollen kan middagen gjøres ganske så enkel og rask, egentlig kan du bare tilsette det du har lyst på eller har tilgjengelig i kjøleskapet så har du en fullverdig god middag på noen minutter, men her er det som jeg brukte til denne spaghettiretten i dag.

TIL TO PERSONER TENGER DU:

1 finhakket løk
1 fedd finhakket hvitløk
Olje
8 - 10 soltørkede tomater i strimler
1/2 stor bunt broccoli (eller mere)
Ca. 150 gr smårettskinke eller en annen skinketype
Ca. 2 dl lett matfløte
Salt - pepper
Revet parmesan
150 - 200 gr spaghetti


Del broccoli i små buketter som kokes nesten møre i lettsalteet vann. Kok spaghetti etter anvisningen på pakken. Ha litt olje på stekepannen eller bruk en kasserolle med slippbelegg og surr løken sammen med hvitløken til løken er blank. Tilsett soltørkede tomater, bruk gjerne de som ligger i olje. Tilsett skinkestrimler, før du heller over matfløten og la det hele få stå og surre litt over svak varme. Tilsett broccoli rør rundt og smak til med salt og pepper.


Legg spaghettien på et fat og hell over løk/tomat og broccoliblandingen. Pynt med tomat og rasp over parmesanost - faktisk en nydelig og lettvint middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar