torsdag 9. januar 2014

Pastasalat med tunfisk


Mange av oss føler nok for å servere noen enkle og lette måltider nå på nyåret, og hva er vel bedre da enn en frisk og mettende salat. Salat med forskjellige grønnsaker og fisk eller kjøtt, er et fullverdig måltid, og er sunt og næringsrikt.

TIL TO PERSONER TRENGER DU:

1 boks tunfisk (eller to hvis de er små)
3 kokte egg
2 gode klyper med babyspinat
Ca. 1 1/2  dl ukokt pasta 
8 - 10 oliven, sorte eller grønne
8 små tomater
1/2 rødløk i tynne skiver
Ca. 8 cm agurk i biter


Du kan bruke den pastaen du liker best, kok den etter anvisningen på pakken og la den avkjøle. Kok og avkjøl eggene, del egg og tomater i to på langs. Legg spinat på en tallerken og legg alle de andre ingrediensene over. Bruk gjerne krydderurter hvis du har.


Lag en dressing av matyoghurt, litt sennep og noen dråper honning og skjær noen skiver godt brød til å servere ved siden av salaten.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar