mandag 19. august 2013

Tagliatelle med kylling, valnøtter og blåmuggost


Pasta er mat de fleste liker, særlig barn er vanligvis veldig glad i pasta og vil nok like denne pastaretten her med kylling. I stedet for kylling kan du bruke en skinkeboks eller strimlet svinekjøtt og du kan bruke brokkoli i stedet for asparges.

DU TRENGER TIL FIRE PERSONER:

4 kyllingfileter
Smør/olje til steking
Salt - pepper
Ca. 500 gr tagliatelle eller annen pasta
Ca. 60 gr valnøtter
100 gr asparges 
Ca. 120 gr blåmuggost
1 dl matfløte/kremfløte
1/2 dl melk
Ca. 100 gr parmesan
Persille


Rist valnøttene i en tørr stekepanne og sett de tilside. Skjær kyllingen i strimler og stek den raskt i litt smør/olje på stekepannen, bruk middels varme. Kok asparges i rikelig vann i ca 3 minutter og skyll de i kaldt vann med en gang de er ferdigkokt.
Ha fløte, melk og begge ostene i en kasserolle og varm sakte opp til det koker, blir det for tykt så bruk litt mere melk eller matfløte. Bland inn kyllingbitene  og la sausen koke et par minutter før du tilsetter aspargesen. Legg pastaen på et fat og hell over kylling/ostesausen . Dryss over de ristede valnøttene og persille.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar