onsdag 21. august 2013

Omelett med sopp, bacon og vårløk


En omelett er en enkel og god lunsj eller en enkel og rask middag, her kan du "bygge på" med det du vil  eller har i kjøleskapet av grønt og andre godsaker. Et godt hjemmebakt brød eller et ferskt rundstykke smaker veldig godt til omeletten.

TIL TO PERSONER TRENGER DU:

4 - 5 egg
4 ss vann
Litt salt
Smør til steking
4 - 6 skiver bacon
1 vårløk i tynne ringer
80 - 100 gr sopp
Smør til steking


 Sprøstek bacon og legg det på et kjøkkenpapir. Stek soppen i smør og legg den tilside . Ha egg, vann og salt  i en bolle eller skål og pisk lett sammen. Ha smør i en stekepanne bruk middels varme, og slå de sammenpiskede eggene i stekepannen når smøret er varmt. Bruk en slikkepott eller en stekespade og skyv eggemassen inn mot midten av stekepannen slik at eggemassen flyter ut. Når omeletten er kremaktig på toppen er den ferdig og du skyver den over på et serveringsfat. Legg på bacon, sopp og vårløk. Tomater og salat smaker godt som tilbehør.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar