Jeg ble inspirert av Wenche i God Morgen Norge til disse muffinsene. Her fikk jeg brukt rester av mange slag, og slik matlaging liker jeg, det er jo helt unødvendig å kaste rester, det er bare å bruke litt fantasi så er det alltids noe man kan bruke rester til.
Disse muffinsene ble utrolig gode og kan spises både varme og kalde, fin å putte i frysen og er god til nistemat. Wenche brukte poteter, det hadde ikke jeg i dag, så det kan du bruke i tillegg til grønnsaker hvis du vill. Bruk også gjerne osterester som du kutter opp i små biter.
AV DENNE PORSJONEN BLE DET 13 MUFFINS, OG DU TRENGER:
6 egg
2 dl melk
2 vårløk i tynne ringer
1 liten hakket løk
1 stor gulrot i små terninger
1 liten boks maiskorn
5 asparges i biter (kan sløyfes)
Noen skinkeskiver i strimler/biter
Ca. 3 dl raspet ost
Ca. 2 ss klippet gressløk og persille
Litt salt og pepper
1/2 ts paprikapulver
Olje
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar