fredag 16. mars 2012

Fajitas med guacomole og salsa


Lettvint og enkel middag en travel dag, men faktisk godt også. i dag har jeg brukt strimler av svinekjøtt som er stekt i litt smør/olje og hjemmelaget krydderblanding - du verden så mye bedre det er. Dere leste sikkert undersøkelsen om at det var 25% avocado i den ferdigkjøpte guacomolen, resten er tilsetningsstoffer, blir litt skremt av alle disse avsløringene jeg. Guacomole er raskt og enkelt å lage du finner en god oppskrift her

DU TRENGER TIL FIRE PERSONER:
                                                                                          
Ca. 600 gr svinekjøtt
Blandet salat
Krydder for fajitas eller hjemmelaget
1/2 hakket løk
1 1/2 røde bønner
Litt smør/olje
Guacomole
 

TIL SALSA PICO DE GALLO  TRENGER DU:
                                                           
4 tomater uten innmat
Saft av 1 lime
1/2 finhakket rødløk 
1 finhakket chili
Salt - pepper
Frisk koriander hvis du har

Skrap innmaten ut av tomatene og skjær tomatene i terninger, tilsett limesaft, finhakket rødløk, og finhakket chili. Smak til med salt, pepper og finhakket koriander. Rør godt sammen og la salsaen stå kaldt til den skal brukes.

Skjær svinekjøttet i strimler eller biter og stek det i litt smør/olje. Bland inn bønner og krydder sammen med litt vann. Varm tortillalefsene etter anvisningen på pakken, legg på kjøttblandingen, salat, hakket løk, salsa pico de gallo og hjemmelaget guacomole.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar