tirsdag 27. mars 2012

Nudler med kylling, spinat og gorgonzolasaus


Nudler er en sjelden vare hos oss, jeg synes det er litt "klissete" så da blir det helst at jeg velger spaghetti eller annen pasta istedet. Når jeg nå først har laget en rett med nudler ble jeg noe overrasket kan man si, for dette her var både godt og smakfullt. Dessuten er spinat en næringsrik matvare som vi bruker alt for lite av, så det er ingen unnskyldning for ikke å prøve denne retten. Har du ikke gorgonzola, kan du bruke en annen god blåmuggost.


                                  TIL 2 PERSONER TRENGER DU:                                   

1 liten pakke nudler
1 stor eller 2 små kyllingfileter
Ca. 60 gr gorgonzola ost eller en vanlig blåmuggost
1 dl fløte
1 dl melk
Ca. 1/2 pakke frisk spinat
                       eller tilsvarende  frossen spinat                       
Salt - pepper
Hakket tomat


 Skjær kyllingfiletene i passende biter, ha på litt salt og pepper og steke de pent brune i litt smør/olje.
Ta kyllingen ut av stekepannen når den er ferdigstekt, tøm melken i stekepannen og ha i gorgonzola
i biter, rør rundt slik at osten smelter. Rund av med fløte, og ha i spinaten, den trenger bare et par minutter før den er ferdig.
Smak til med salt og pepper, men vær forsiktig med saltet da osten kan være ganske salt.
Kok nudlene etter anvisningen på pakken og bland nudlene i sausen når de er ferdig. Legg nudlene på fatet og strø kyllingbiter over sammen med litt hakkede tomater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar