mandag 29. mai 2017

Pølsepytt


Dette er innmari god restemat, lettvint og enkelt. Her er rester etter flere middager samlet sammen i en stekepanne, og har strødd over noen delte småtomater og litt kryddergrønt. Bruk de restene du har av grønnsaker og kjøtt, kjøttboller, pølser, påleggsrester eller fisk, tilsett litt løk og gjerne litt bacon, eplebiter er også godt i en slik restegryte



DETTE HAR JEG BRUKT TIL DENNE RESTEPANNEN:

3 små poteter i biter (rester fra 2 middager)
Litt surret løk, sopp og vårløk (rest fra en kotelettmiddag)
Litt mais og erter (også rest fra kotelettmiddagen)
1 chorizopølse (rest fra en gryterett)
1 kjøttpølse (rest fra en suppemiddag)
Litt stekt bacon (rest fra en pannekakemiddag)
Pepper
Smør til steking
Noen små tomater delt i to 
Kryddergrønt


Så er det bare å ha alt på stekepannen sammen med litt smør, og la alt få surre sammen. Bruker du poteter så tilsett de til slutt, eller blir de litt "grøtete"og løk og bacon bør surres litt i forkant før andre rester tilsettes. Serveres gjerne med et godt brød eller speilegg. 
 
 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar