søndag 14. mai 2017

17.mai drikke i rødt, hvitt og blått


Denne 17.mai drikken er uten alkohol, smaker godt og er morsom å servere til både store og små. Drikken kan serveres til 17. mai frokost eller til lunsj senere på dagen og den kan serveres til aftens for den som skal drikke alkoholfritt. Som grunnlag har jeg brukt eplemost og så tilsatt rød saft slik at drikken blir rød på farge, det som er viktig er at det ikke blir for søtt, så her må det smakes til før servering. De små flaggene har jeg kjøpt hos en bokhandel, men det får du sikkert kjøpt på butikker som Nille eller andre lignende butikker.

DU KAN BRUKE:

Eplemost fra boks
Solbærsaft
Vann
Presset sitron
Melis
Jordbær og blåbær
Små flaggBland alle ingrediensene i en stor bolle og smak til med vann slik at det blir passe på smak. Det er viktig at drikken ikke blir så søt så bruk gjerne litt presset sitron i tillegg til vann.
Istedet for solbærsaft kan du bruke tranebær juice eller en annen rød saft.
Ha presset sitronsaft på et fat og et annet fat med melis, dypp glassene i sitronsaften først og så i melis. Klem en jordbær over kanten, tre en blåbær på det lille flagget og stikk flagget i jordbærene. Bruk en muge med god tut eller en flaske når du skal fylle glassene med drikke.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar