torsdag 11. mai 2017

Egg fylt med krydderost


Skal du lage en buffet eller et tapasbord er egg i forskjellige varianter populært, ikke minst så smaker det godt og det "pynter" opp på bordet.  Her har jeg fylt eggene med krydderost som er smakt til med litt majones og gressløk, ganske enkelt og virkelig godt. Jeg har fylt 8 halve egg i dag så oppskriften er beeregnet på det, men det er bare å doble hvis du skal lage flere.


DU TRENGER: 

4 hardkokte egg delt i to
FYLL:
2-3 ss krydderost (Philadelphia krydder eller urter)
1 - 1 1/2 ss majones 
1 ss finkuttet gressløk
Eggeplommene fra eggene
Pepper
Karse eller gressløk til pynt


Kok eggene og skrell de. Del eggene i to på langs med en skarp kniv slik at du får et så rent snitt som mulig. Skrap forsiktig ut plommene og ha de i en skål. Tørk av eggeplommesmuler fra kantene på hvitene og legg hvitene på et fat. Mos eggeplommer sammen med krydderosten og majones, rør inn gressløk og smak til med pepper. Bruk to teskjeer og fordel eggeplommemosen i de halve hvitene, strø over karse eller gressløk. Dekk til med plast hvis de skal stå en stund før de skal spises.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar