onsdag 20. august 2014

Varmt smørbrød med pesto, ost og tomat


En deilig varm lunsj, kveldsmat eller til en lettvint enkel middag, uansett er dette et velsmakende og mettende måltid. Bruk en osteskalk, eller ost som er ferdigraspet fra butikken og en smøreost av den sorten du har i kjøleskapet. Jeg har brukt et grovt speltbrød, men alle typer brød kan brukes.
Oppskrifter på god pesto finner du her


DU TRENGER TIL 2PERSONER:

2 store eller 4 små skiver
1 - 2 tomater
Pesto (helst hjemmelaget)
Ca 2-3 dl raspet ost
2-3 ss smøreost


 Smør pesto på skivene, bland sammen raspet ost og smøreost og fordel det på skivene. Legg skivene på bakepapirkledd stekeplate og gratiner ved ca. 200 grader til osten begynner å smelte. Ta ut stekeplaten med skivene og legg på tomatskiver før skivene settes tilbake i stekeovnen og får stå til tomatene begynner å bli brune i kanten.
Serveres straks, gjerne med en salat som tilbehør.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar