Denne gangen er fiskegratengen laget med fullkornmakaroni som er en sunnere makaronivariant enn vanlig makaroni og dessuten inneholder en del vitaminer og mineraler som ikke finnes i den lyse varianten. I tillegg har jeg puttet i vårløk, det gjorde at det ble en frisk god smak på fiskegratengen.
Selve grunnoppskriften til fiskegrateng finner du her
Du bare bruker fullkornmakaroni i stedet for vanlig makaroni, og putter i 2 finkuttet vårløker sammen med fisken for å lage denne varianten.
Fiskegratengen serveres med gode kokte poteter, smeltet smør og en god råkostsalat, og i en god råkostsalat kan du bruke en eller flere av disse grønnakene:
Raspet gulrøtter, finstrimlet sommerkål, rå rødbeter som er raspet, brokkoli finhakket, redikker i skiver/strimler, raspet eple, finstrimlet fenikkel. Disse grønnsakene er kjempegode sammen med fiskegrateng.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar