mandag 11. august 2014

Fiskegrateng med fullkornmakaroni og vårløk


Denne gangen er fiskegratengen laget med fullkornmakaroni som er en sunnere makaronivariant enn vanlig makaroni og dessuten inneholder en del vitaminer og mineraler som ikke finnes i den lyse varianten. I tillegg har jeg puttet i vårløk, det gjorde at det ble en frisk god smak på fiskegratengen.


 Selve grunnoppskriften til fiskegrateng finner du her 
Du bare bruker fullkornmakaroni i stedet for vanlig makaroni, og putter i 2 finkuttet vårløker sammen med fisken for å lage denne varianten.


Fiskegratengen serveres med gode kokte poteter, smeltet smør og en god råkostsalat, og i en god råkostsalat kan du bruke en eller flere av disse grønnakene:
Raspet gulrøtter, finstrimlet sommerkål, rå rødbeter som er raspet, brokkoli finhakket, redikker i skiver/strimler, raspet eple, finstrimlet fenikkel. Disse grønnsakene er kjempegode sammen med  fiskegrateng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar