Fredagspizzaen kan godt vike for pita med kjøttboller av og til, dette smakte riktig så godt, og det er såre enkelt, i hvertfall hvis du har kjøttboller og pitabrød i fryseren, da er det bare litt salat og en god dressing som skal tilberedes. Når du først lager kjøttboller er det lurt å lage flere porsjoner slik at du kan putte noe i frysen, og det samme er det med pitabrød, og en god oppskrift på pitabrød finner du her Oppskrift på gode kjøttboller finner du her
DU TRENGER TIL TO PERSONER:
8 -10 kjøttboller (varme)
2 pitabrød
2 tomater
1 hjertesalat
Ca.5 cm agurk
Skrap ut frøene på tomatene og kutt de i biter, skjær hjertesalaten i strimler og kutt opp agurken. Bland sammen salaten og fordel den i pitabrød sammen med varme kjøttboller og dressing
DRESSING
Ca. 1, 5 dl gresk yoghurt
1 stor ss creme fraiche (kan sløyfes)
Litt presset sitron
1 ts god sennep
Ca. 1/2 dl søt chilisaus
3-4 finhakket soltørkede tomater eller sylteagurk
Litt salt - pepper
Rør dressingen godt sammen
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar