mandag 1. oktober 2018

Kylling med pasta, sopp, bacon og kremet saus


Blir liksom aldri lei av kylling, kanskje fordi kylling kan varieres på utallige måter, og kylling er grei å ta til når man mangler ideer til middag. Kyllingen i dag har fått følge av fersk god pasta, en smakfull saus, sopp og litt bacon, i tillegg puttet jeg i et par små osterester som gav god smak til sausen.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

2 kyllingfileter i strimler
Smør/olje til steking
2-3 skiver bacon i biter
Ca. 100 gr sjampinjong eller aromasopp
1 fedd finhakket hvitløk
1 dl hvitvin eller eplejuice
 1 - 1 1/2 dl lett crem fraiche 
2 små vårløk i ringer
Salt - pepper
Noen dråper presset sitron
Ca. 1 ss blåmuggost (kan sløyfes)
Valgfri pasta
Små tomater


Kok pasta etter anvisningen på pakken. Ha smør/olje på stekepannen og stek kyllingen pent brun og legg den til side. Stek bacon, sopp og finhakket hvitløk og hell dette over i en gryte og tilsett kyllingen, hvitvin, vårløk og creme fraiche. La dette koke til sausen tykner og smak til med salt, pepper og presset sitron. Legg over småtomater ved servering



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar