Jeg blir aldri lei av laks, så her kommer enda en variant, tror dette blir en av mine favoritter. Egentlig skulle laksen bakes i ovn i dag, men det ble en kollisjon mellom brødbaking og middag, derfor ble laksen stekt på stekepannen.
DU TRENGER TIL TO PERSONER:
2 laksefileter uten skinn og bein
Litt raspet sitronskall
Salt - pepper
Smør/olje til steking
FENNIKELREMULADE:
1/2 eller 1 liten finhakket fennikel
1/2 finhakket eple
Ca. 1-2 ss finhakket sylteagurk
Litt presset sitron
1 ts dijon sennep
1/2 ts karri
1 dl lett creme fraiche (10%)
1 liten ss majones (kan sløyfes)
Finhakk alle ingrediensene til remuladen og press over litt sitron. Bland sammen sennep, karri, creme fraiche og majones og rør det sammen med de andre ingrediensene i remuladen. Som tilbehør smaker det godt med poteter, brokkoli og en grønn salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar