Ovnsbakt kyllingform med en pikant smak av krydderost, den er mettende da den også inneholder bacon og litt kremfløte, men fantastisk god. Dette er en middag som kan serveres til hverdag og til fest, og dette er en middag som er barnevennlig og som de fleste vil like. Kokt ris eller pasta smaker godt til denne kyllingformen og gjerne en salat.
DU TRENGER TIL CA. 3 PERSONER:
2 store eller 3 små kyllingbryst i strimler
Ca. 50 - 80 gr bacon
2 store finhakket løk
2-3 vårløk i ringer
1 liten fenikkel i ringer
1-2 fedd finhakket hvitløk
1 stor ss tomatpure
1 ts timian
Ca. 80 gr smøreost med kryddersmak
Ca. 1 dl kremfløte
1 - 2 dl melk
Salt - pepper
/smør/olje til steking
Ost til å strø over (kan sløyfes)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar