lørdag 16. desember 2017

Lefseruller med chevre´, og spekeskinke


Supre lefseruller som en liten snack til et glass vin eller øl, godt på et tapasbord, eller når som helst når du vil ha noe godt å kose deg med. Jeg har brukt julemarmeladen som du finner oppskriften på her, men en god chutney eller en god ikke for søt marmelade som en chilimarmelade eller lignende passer godt. Alle typer spekeskinke smaker godt, jeg hadde et lite stykke seranoskinke, så det ble litt tykke skiver, det blir penere hvis du har skinke som er ferdig oppskjært. Fenalår er også helt supert.


DU TRENGER:

Tortillalefser
Marmelade
Chevre´
Spekeskinke
Salat

Skjær chevre´ osten i tynne skiver som legges på lefsene og bre et tynt lag med marmelade over osten. Legg på skiver av spekeskinke og dryss over litt salat. Rull tett sammen og del i biter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar