lørdag 2. mars 2013

Lefseruller med seranoskinke og avocadokrem


Slike lefseruller er alltid populære enten det er på tapasbordet eller på koldtbordet, de smaker nydelig til en velkomstdrink ellr en cocktail og det er det fatet på tapasbordet som først blir tomt. Lefserullene holder seg myke og like fristende hele tiden mens de står fremme. Jeg bruker tortillalefser, det er det jeg får tak i her vi bor, og av en lefse blir det 3 biter.

DU TRENGER TIL 4 STORE TORTILLALEFSER:

8 skiver seranoskinke eller annen spekeskinke
1 stor avocado
1 toppet ss lettrømme
Noen dråper presset citron
Pepper
8 soltørkede tomater i olje
Salat


 Ta ut innmaten av avocadoen og mos den med en stavmikser sammen med rømmen, smak til med pepper og presset citron. Skal avocadoen stå en stund før den skal brukes, lar du avocadostenen ligge i røren, da unngår du at avocadorøren blir misfarget.
Smør avocadokrem på nesten hele lefsen, la det være igjen et lite stykke som skal bli ytterst når du ruller den sammen. Legg på litt salat, finstrimler tomat og 2 skiver spekeskinke. Rull sammen slik at det blir en fast rull. Bruk en skarp kniv, kutt av litt i hver ende, og del i 3 like store biter.



1 kommentar: