fredag 14. desember 2012

Egg og rekesalat


Det kan være greit å lage en ekstra god lunsj av og til, det er ikke alltid så mye som skal til før man kan servere noe som virker riktig så forseggjort. Noen reker, et par kokte egg og litt fantasi så er man langt på vei. For ikke å snakke om de eltefrie rundstykkene som du finner oppskrift på her.

TIL EGG OG REKESALAT TRENGER DU:

3 kokte egg
Ca. 1 1/2 dl rensede reker
2 toppede ss majones
2 toppede ss rømme eller kesam/matyoghurt
Ca. 1 dl frosne grønne erter
Salt - pepper
En anelse chilipulver
Noen dråper presset citron.


Kok eggene helt hardkokte, legg de i kaldt vann før de hakkes. Tin ertene og bland hakkede egg, reker og erter i en skål. Bland sammen majones, rømme, chilipulver, sitronsaft, salt og pepper og vend blandingen forsiktig inn i egg/rekeblandingen. Vær litt forsiktig med saltet, da rekene kan være litt salte. Legg salatblad på skiven/rundstykket og topp med en stor skje med salat. Pynt med eggebåt og en liten kvast dill.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar