torsdag 16. februar 2012

Tomatsalsa


En ristet skive med spekeskinke og tomatsalsa - nyyyydelig, vil du ha salsaen litt mildere kan du finhakke en 1/2 avacado og blande i, jeg synes faktisk salsaen blir bedre med avacado.  Nydelig til grillmat, til pasta, burgere og stekt fisk for å nevne noe.

DU TRENGER:

2 finhakkede store tomater uten innmat
1/2 finhakket rødløk
1 - 2  fedd finhakket hvitløk
2 - 3 ss balsamicoeddik
2 - 3 ss olivenolje
Litt presset citron
Salt - pepper
(Provencekrydder)
(Evnt. finhakket avacado)

Bland alle ingrediensene godt sammen og smak til med salt og pepper, liker du provencekrydder så bruk det også, det setter en ekstra fin smak på salsaen. Bruker du avacado, må den tilsettes like før servering da den har lett for å bli misfarget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar