tirsdag 29. november 2011

Forrett med skinke og asparges


En enkel og god forrett eller lunsjrett er denne lille retten med asparges og skinke, her kan du faktisk bruke både spekeskinke eller røkt kokt skinke, bare det er en skinke med litt smak, asparges er jo nydelig, men den krever litt tilbehør med smak skal den liksom komme til sin rett.

TIL FIRE PERSONER TRENGER DU:

12 store fine asparges
8 skiver spekeskinke
Blandet salat
Saft fra 1/2 appelsin
Balsamicoeddik
Olivenolje
salt - pepper

Kok asparges i tre - fire min. og ha de rett i iskaldt vann helst med isbiter.
Legg aspargesen på et kjøkkenpapir når de er avkjølt.
Legg forskjellige typer salat på porsjonstallerkener og legg 3 asparges oppå salaten på hver tallerken.
Skvis over appelsinsaft, noen dråper god olivenolje, noen dråper balsamicoeddik og salt og pepper.
Øverst danderer du skinkeskivene, og så er det bare å servere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar