lørdag 26. november 2011

Club sandwich


Club sandwich lages på utallige måter, og med varierende innhold, de fleste har en egen vri på denne velsmakende sandwichen. En ting er sikkert, det er et raskt og greit måltid å lage i stand, uansett hva du bruker av ingredienser. Jeg steker vanligvis litt ekstra når jeg steker kyllingfilet, det er veldig greit å ha litt på lur hvis man vil lage noe i full fart. Så etter en dag med løping fra kontor til kontor med mye venting som det hender man må gjøre her i Spania er det greit med noe lettvint og godt når man kommer hjem.

 TIL 2  SANDWICH TRENGER DU:     

4 skiver rugbrød
1 stor eller to små kyllingfileter
Majones
2 tomater i skiver
Salat
8 skiver sprøstekt bacon


 Start med å riste brødskivene i brødrister eller på stekepannen. Du kan velge et finere brød om du liker det bedre. Stek bacon og legg de på et kjøkkenpapir, stek kyllingfiletene hvis du ikke har rester eller har stekt kyllingfilet fra før.
Smør majones på alle fire skivene, her er det mange som liker aloli. Legg på tomatskiver, salat og skiver av kyllingfilet. Tilslutt sprøstekt bacon og en rugbrødskive på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar