tirsdag 31. januar 2017

Tomat og eplesalsa


Dette er en litt syrlig, men nydelig salsa som smaker godt til stekt eller bakt fisk. Den er også god til en burger eller til en omelett.

DU TRENGER:

4 tomater uten innmat i små biter  
1 - 2 epler i små biter
3 - 4 vårløk i tynne ringer
1/2 rød chili i tynne ringer
 
DRESSING: 
 
Ca 4 ss god olivenolje
2 ts sherryeddik eller eplesidereddik
Saft av 1 lime
Salt - pepper

Del epler og tomater i små biter, vårløk og chili kuttes i tynne ringer og bland dette i en salatbolle. Pisk sammen eddik, olje, salt, pepper og presset lime. Begynn alltid med det sure når du skal lage dressing med olje, da skiller ikke dressingen seg, i dette tilfelle eddiken. Bland dressingen inn i salsaen og sett den i kjøleskapet. Husk å ta den frem en stund før den skal serveres slik at den ikke servers iskald



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar