lørdag 5. november 2016

Lakrismarengs med rørte bringebær og creme fraiche


Sprø marengs med lakrissmak, bringebær og en syrlig krem utgjør en skikkelig smaksopplevelse og en herlig avslutning på et godt måltid. Vil du ikke ha smaken av lakris, kan du bruke vanlige marengs. Bruker du frosne bringebær, bør de tines før du rører de med sukker.
Oppskrift på lakrismarengs finner du her


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

8 lakrismarengs
Ca. 1 1/2 - 2 dl bringebær
1 - 2 ss sukker 
1 ts vaniljesukker
1 - 1 1/2 dl kremfløte
Liten klype sukker
1 dl creme fraiche


Rør bærene med sukker og vaniljesukker, smak til slik at bærene blir passe søt. Pisk kremfløten med en liten klype sukker, og bland den piskede kremen med creme fraiche.
Knus seks av marengsene og fordel de i to glass, legg over rørte bringebær, topp med krem og en hel marengs.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar