torsdag 24. november 2016

Karbonadesmørbrød med rødkål og lune eplebåter


Et slikt karbonadesmørbrød som dette her, kan du servere til kvelds, lunsj eller middag for dette er egentlig et fantastisk godt måltid - dette er faktisk en skikkelig klassiker. Bruk et godt grovt brød og oppskrift på gode karbonader finner du her


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

2 skiver grovt brød
2 store karbonader
1 stor løk i tynne skiver
Litt smør
Rødkål, gjerne hjemmelaget (Oppskrift på rødkål finner du her )
1 eple i båter
Salat
Tomat

Del løken i tynne skiver og stek den gylden i smør på stekepannen. Varm karbonaden og legg ved eplebåter slik at de blir gjennomvarm. Varm rødkålen. Legg salat på to tallerkner og legg på en grov skive brød. Legg på varme karbonader, topp med  rødkål og løk og pynt med varme eplebåter og tomat.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar