tirsdag 1. desember 2015

Sjokoladetopper


Så enkelt og såååå godt, riktig sprø og knasende med en liten touch av lime. Lag gjerne dobbel porsjon  dette er både raskt og enkelt, skal du gi noe spiselig i julepresang er disse sjokoladetoppene helt perfekt. Bruker du glutenfri cornflakes blir sjokoladetoppene glutenfrie, og det er ikke annet søtningsmiddel enn sjokoladen.


DU TRENGER TIL CA. 25 SJOKOLADETOPPER

225 gr mørk sjokolade (70 - 80 %)
1 ss meierismør
3 dl kokosmasse
3 dl cornflakes
Raspet skall av 1 lime


Knekk sjokoladen i biter og bland den sammen med smøret i en bolle. Smelt sjokolade og smør over vannbad til det får en jevn fin myk konsistens.  Skrubb limen godt og rasp skallet, pass på at du ikke får med det hvite. Bland kokosmasse, limeskall og cornflakes forsiktig inn i sjokoladen. Lag topper på en bakeplate dekket med bakepapir, eller bruk små papirformer. Settes kaldt slik at de stivner.
Putt de i et glass, eller legg de i en boks som oppbevares kaldt til disse godsakene skal spises.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar