torsdag 10. desember 2015

Kyllingform med sopp, mangochutney og creme fraiche


Denne kyllingformen kan du gjøre veldig enkel ved å bruke ferdig grillet kylling, men når det er sagt er denne kyllingformen aller best med ferske kyllingfileter.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

2 store kyllingfileter (eller 3 små)
1/2 squash i biter eller tilsvarende med broccoli
1/2 purreløk i tynne ringer
Ca. 1 1/2 dl stekt sopp
1/2 - 3/4 boks lett creme fraiche
1 1/2 dl raspet ost
3 ss mangochutney
1/2 ts Sambal olek
1 ts soyasaus
1 stor ts karri
2 ss god olivenolje

Del soppen i skiver og stek den raskt, del opp grønnsaker, og la det få surre på stekepannen til det blir mykt og begynner å bli litt brun, hell grønnsakene og soppen i en liten ildfast form. Del kyllingen i strimler og stek bitene raskt i litt olje. Bruker du ferdig grillet kylling gjør du det samme med den også. Fordel den stekte kyllingen over grønnsakene i formen.  Rør godt sammen resten av ingrediensene også osten, og hell det over innholdet i formen. Stek ved 200 grader i ca. 15 - 20 minutter.
Servers med pasta, bulgur eller ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar