Det er bare vel to uker til vintersolverv og da blir dagene aldri så lite lysere for hver dag, det er også bare to uker til juleuken, så nå tenker jeg de fleste har begynt å få julestemning. Selv er jeg i Berlin denne uken, en by med over 60 julemarkeder og en by som er så utrolig vakkert pyntet til jul, midt i blinken for meg som elsker både julen og førjulstiden. Uansett, mat må vi ha også i travle tider, så her er ukemenyen for kommende uke.
MANDAG
FISKEBOLLER MED HVIT SAUS OG REKER
Oppskriften finner du her
TIRSDAG
GRYTE MED SVINEKJØTT, SURSØT SAUS OG NUDLER
Oppskriften finner du her
ONSDAG
JULEPØLSE MED SVISKER OG EPLE
Oppskriften finner du her
TORSDAG
REKESMØRBRØD MED MAJONES, EGG OG AVOCADO
Oppskriften finner du her
FREDAG
QUESADILLAS MED EPLE OG KYLLING
Oppskriften finner du her
LØRDAG
LAKS PÅ PURRESENG MED RØMMESAUS
Oppskriften finner du her
SØNDAG
BIFF LINDSTRØM MED GULROTSTUING
Oppskriften finner du her
UKENS DESSERT
APPELSINRIS
Oppskriften finner du her
UKENS BAKST
FRUKTKAKE
Oppskriften finner du her
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar