onsdag 30. desember 2015

Daim og nøttefudge



Nydelig hjemmelaget konfekt, perfekt til å servere sammen med en kopp god kaffe etter en god middag og perfekt som vertinnegave - og selvfølgelig nyt en bit eller to når du får lyst på noe godt.


DU TRENGER:

400 gr mørk sjokolade
25 gr smør
1 liten boks kondensert melk (Nestle´ 397 gr)
2 doble Daim grovhakket (bruk litt av den hakkede Daimen til pynt)
1 1/2 dl grovhakket nøtter

Smelt halvparten av sjokoladen sammen med smøret i vannbad, når sjokoladen er helt smeltet tar du sjokoladen bort fra varmen og rører inn den andre halvparten av sjokoladen og deretter rører du inn den kondenserte melken. Rør godt sammen og rør inn nøtter og Daim. Bre sjokoladerøren utover en bakepapirkledd form ca. 25 x 30 cm, strø over resten av Daimen og sett til avkjøling. Del opp i fine biter når sjokoladen er stivnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar