mandag 1. desember 2014

Kyllingform med fullkornpenne


En kjapp og enkel, men god pastarett smakssatt med litt Philadelphia ost med tomater, du kan også bruke en annen smøreost med smak. Jeg har brukt fullkornpenne fordi jeg synes den er den beste, men du kan bruke andre pastatyper.

DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

2 kyllingfileter
1 liten purreløk i tynne ringer
1 finhakket løk
1 fedd finhakket hvitløk
2 små selleristilker i små biter
Smør/olje
Ca. 3 dl pasta
1 dl fløte
Ca 2 dl melk
2 egg
2 ss Philadelphiaost med tomat
Ca. 1 1/2 ts salt
Litt pepper
1 ts basilikum
1 ts timian
1/2 ts rosmarin
Raspet ost på toppen


Del kyllingfiletene i biter og stek de raskt i litt smør/olje på stekepannen. Legg kyllingbitene i en ildfast form når de er stekt. Ha litt olje i stekepannen og la løken og hvitløk få surre til den er blank og myk. Tilsett selleribiter og purreringer, la det hele få surre et par minutter på stekepannen før du legger grønnsakene sammen med kyllingen i formen. Kok pasta etter anvisningen på pakken, men ikke kok pastaen helt ferdig da den skal i stekeovnen etterpå. Hell av kokevannet på pastaen og bland pastaen inn i de andre ingrediensene i formen. Pisk sammen egg, melk, fløte, smøreost og krydder og hell det over pasta og kylling i formen. Dryss raspet ost over. Stekes ved 200 grader i ca .15 minutter.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar