torsdag 4. desember 2014

Lakriskyss


Små knasende sprø og delige pikekyss med lakrissmak og som smaker godt til en kopp kaffe, som pynt på en kake, eller dessert, eller bare når du har lyst på noe godt.



  DU TRENGER:
 
3 eggehviter
150 gr sukker
2 ts lakrispulver
Lakrispulver til å strø over.


Bruk en gullende ren vispebolle og gullende rene visper. Skill eggene og pass på at du ikke får det minste gule med i eggehvitene. Pisk eggehvitene stiv og tilsett sukker litt etter litt under piskingen. Pisk til massen er seig og luftig. Tilsett lakrispulver. Ha massen i en sprøytepose og sett topper på bakepapirkledd stekebrett, du kan sette de ganske tett, de siger ikke utover. Stek kakene ved 100 grader i 80 - 90 minutter. Legg lakriskyssene over på et brett når du tar de ut av ovnen.
Oppevares i tett boks eller glass.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar