lørdag 15. mars 2014

"Godbit"


Er du som jeg glad i sild og har et par sildefileter til overs,, bør du prøve disse "godbitene" her, har du ikke sild tilovers, går det godt an å kjøpe et par sildefileter, enten kryddersild eller vanlig sursild.  Det er ikke så mye som skal til,  litt rømme, noen biter sild, litt løk og kokt egg. Disse "godbitene " passer til kvelds, på tapasbordet, eller til lunsj, er du sildeelsker vil du nok like disse her.

DU TRENGER TIL 12 SILDEBITER:

4 kokte poteter
Ca. 1 1/2 - 2 dl rømme eller creme fraiche
12 litt store sildebiter
1/2 rødløk
2 hardkokt egg
Litt finhakket rødbeter (kan sløyfes)
Noen gressløk strå
Flatbrød


Del potetene i tykke skiver og legg de på et fat eller en skjærefjøl. Legg på en klatt rømme og en sildebit oppå rømmen. Topp med hakket egg, rødløkskiver og pynt med rødbeter og gressløk. Flatbrød og et glass øl smaker godt ved siden av, så er det bare å kose seg med en riktig god sildebit.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar