onsdag 7. desember 2011

Lefseruller med røkelaks, rømme, sennep og dill


Inviterer du venner til en førjulskos med julegløgg og pepperkaker, er det godt med noen av disse små
lefserullene i tillegg. De er raske å lage og kan tilberedes i god tid i forveien. I dag har jeg laget disse rullene med laks, men jeg lager de også med salami eller schorizo pølse, da bruker jeg litt salat og most avocado med litt citron i stedet for rømme, sennep og dill.
Jeg har brukt tortilla lefser, men lomper kan være like så godt.

Du trenger:

Tortilla lefser eller lomper
Lettrømme
Sennep
Dill
Røket eller gravet laks

Bland rømme og sennep, smak til slik at du får den sennepssmaken du vil ha på rømmen, og smør rømmeblandingen på lefsene. Skjær laksen i passe tykke skiver og legg de tett sammen oppå rømmeblandingen, legg på dill og rull sammen. Skjær litt av endene slik at de blir en jevn kant, og del opp lefsene i passe store biter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar