tirsdag 3. juli 2018

Pastasalat med spekeskinke og ananas


På varme dager er det greit å gjøre middagen ekstra lettvint og siden salat er noe av det beste vi vet er det ofte salat som står på menyen når solen skinner. Vi nyter maten i skyggen på terrassen og salaten serveres med et godt brød eller focaccia og fransk dressing oppskriften på dressingen finner du her


DU TRENGER TIL FIRE PERSONER:

Ca. 400 gr spekeskinke
Ca. 300 gr pastaskruer eller penne
4 kokte egg
2-3 tykke skiver ananas delt i biter
10 -14 småtomater
5-6 redikker i tynne skiver
1 pose blandet salat
Høvlet parmesan
Gressløk (kan sløyfes)


Hardkok eggene og del de i to på langs. Kok pasta etter anvisningen på pakken og skyll den i kaldt vann når den er ferdigkokt. Legg alle ingrediensene lagvis på et fat eller en salatbolle og høvle over parmesan og klipp over litt gressløk eller persille. Serveres med godt brød og fransk dressing



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar