lørdag 7. juli 2018

Bruschetta med seranoskinke og manchego


Har du reist litt rundt i Italia har du ikke unngått å fått servert bruschetta enten som forrett eller som lunsj. Bruschetta er rett og slett stekt brød med noe oppå og veldig ofte er det hakkede tomater, med basilikum og løk som smaker vidunderlig, men like ofte er det rester av ymse slag. Jeg har laget bruschetta i dag med et godt grytebrød, seranoskinke og manchego ost. Har du ikke disse ingrediensene kan du bruke vanlig spekeskinke og en annen kraftig ost. Det er også greit å få brukt opp gammelt brød på denne måten.


DU TRENGER:

Godt brød
Pesto
Spekeskinke
Kraftig ost
Frukt (melon, nektariner, eple, mango eller pære)
God olivenolje
Smør til steking


Ha smør på stekepannen eller bruk en grillpanne og stek/grill skivene slik at de blir litt sprø. Avkjøl skivene og smør på en god pesto. Legg på rikelig spekeskinke, ost og en eller annen frukt. Finhakket tomat er også veldig godt til å legge på en slik bruschetta.


Ringle over litt god olivenolje rett før servering.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar