tirsdag 31. juli 2018

En slags Club sandwich med grove rundstykker


Club sandwich er en klassiker og finnes på menyen i mange restauranter og kafeer. Tar du en titt i menyen for roomservice på hotellene i inn og utland finner du nesten alltid Club sandwich i en eller annen variant. Club sandwich består vanligvis av ristet loff, med kylling, bacon, salat, tomat og majones. Nå synes jeg det smaker så mye bedre med grovt brød, så i dag ble Club sandwich tilberedt med grove hjemmebakte rundstykker og det kan virkelig anbefales. Jeg har beregnet 1 stort rundstykke per person, men er det noen som er ekstra sulten, så beregn to. Orker du ikke steke kyllingfilet, så bruk en ferdig grillet kylling uten skinn. Du kan også bruke lett creme fraiche i stedet for majones.


DU TRENGER TIL TO PERSONER:

2 rundstykker 
1 stor tomat i skiver
1 kyllingfilet i tynne skiver
Majones 
Salat
2 skiver stekt bacon per person


Stek bacon gyllent og sprøtt og legg baconskivene på et kjøkkenpapir. Stek kyllingfileten. Del rundstykkene over på midten og smør på majones. Legg på rikelig med salat. Legg på kylling og tomat. Ha litt majones på tomaten før du topper med stekt bacon. Legg over toppen av rundstykket.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar