lørdag 21. juli 2018

Laks med mangochutney


I dag kan jeg friste med en nydelig laksefilet som er penslet med mangochutney. Man skulle tro at den forholdsvis søte chutneyen sammen med laks ville være en skikkelig kollisjon, men slik er det ikke. Sammen smakte dette helt fantastisk. Som tilbehør smakte det godt med avocado og mangosalat og en deilig mangodressing


DU TRENGER:

1 laksefilet uten skinn og bein per person
Ca. 1 ss mangochutney per laksefilet
Salt - pepper
Litt olje til formen

MANGODRESSING:

Ca. 2 dl lett rømme eller lett creme fraiche
1 ss majones
2 ss mango chutney
1 ss finhakket sylteagurk


 Rør sammen alle ingrediensene til dressingen og sett den kaldt til den skal spises. Skyll laksefiletene og tørk de godt med kjøkkenpapir. Ha litt olje i en ildfast form. Ha salt og pepper på laksefiletene og legg de i formen. Bruk en pensel eller en skje og legg mangochutney på filetene. Sett formen i stekeovnen ved ca. 200 grader og bak laksefiletene 10- 12 minutter. Laksefiletene serveres med poteter, mango og avocado salat og mangodressing.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar