fredag 13. desember 2013

Troikasjokolade (nesten)


Arbeidet med disse deilige konfektbitene var godt i gang da det ble oppdaget at det var i minste laget med nugat, så det siste laget + sjokoladetrekket måtte utelates - uansett, konfekten ble "farlig" god, og bør nok oppbevares sånn litt ute av syne, ellers blir det alt for fristende.

DU TRENGER:
1 pakke bringebær gele
2 pakker nugat (ca. 100 gr)
Marsipan (1 pakke Odense lilla)
Lys sjokolade


Kok geleen etter anvisningen på pakken, men med bare palvparten med vann. La geleen bli halvstiv før den skal brukes. Legg bakepapir i bunnen av en form ca. 20 x 25 cm.
Kjevle ut marsipan til en leiv og legg den i formen, smør over nugat og hell den halvstive geleen over nugaten. Nå skulle det ha vært en lag til med nugat, og så skulle bitene dyppes i sjokolade, men slik ble de ikke, istedet ble det litt sjokoladepynt på toppen.
Bruk en skarp kniv og del opp i passe store biter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar