lørdag 7. september 2013

Bringebærmojito


Mynten tar fort over i urtebedet, slik er det i hvertfall her i huset, så nå må det klippes og tørkes og brukes slik at dill og gressløk også skal være et liv laga. Men når vi først har så rikelig med mynte er det veldig nærliggende å lage mojito, og slik ble det - riktig så god og forfriskende.

TIL TO GLASS RENGER DU:

Ca. 10 bringebær, gjerne frosne
1 1/2 ss sukker
8 - 10 mynteblader
1 dl hvit rom
Saft av 1 lime
Isbiter
Sitronbrus
Limeskive og mynteblader til pynt



Knus og rør sammen bringebær, myntebladerblader og sukker, jeg brukte en mortel det gikk greit. Hell det over i en shaker sammen med limesaft, masse is og rom. Rist godt og sil over i to glass. fyll opp med sitronbrus og pynt med limeskive og mynteblader.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar