onsdag 8. mai 2013

Brownies med hvit sjokolade og gresskarkjerner


Mmmmmm dette er noen aldeles herlige brownies, noen av de beste jeg har laget, litt sprø på toppen og litt seige inni. Artig med gresskarkjerner sammen med hvit sjokolade, en fin kombinasjon.

TIL EN LITEN LANGPANNE TRENGER DU:

90 gr sukker
90 gr brunt sukker
2 egg
100 gr mørk sjokolade
125 gr smør
75 gr hvetemel
1/2 ts bakepulver
30 gr valnøtter
20 gr gresskarkjerner
50 gr hvit sjokolade


Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Smelt smøret og sjokoladen over svak varme til sjokoladen er helt oppløst. Bland sammen nøtter, kjerner, bakepulver, mel og hvit sjokolade. Vend smør/sjokoladeblandingen inn i eggedosisen før du vender inn melblandingen. Kle en liten langpanne med bakepapir og hell i røren. Stekes ved 180 grader i 20 - 25 minutter.
Kaken avkjøles i formen, og er fin å fryse.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar