søndag 8. januar 2012

Omelett med sopp, rucolasalat og tomat


Herlig lunsj, en kremaktig deilig omelett med sopp. Lag alt istand på forhånd slik at omeletten kan nytes helt varm og nylaget.

              DU TRENGER TIL TO PERSONER:                  

5 - 6 egg
4 ss kaldt vann
Litt salt
Sopp så mye du vil ha
Smør /olje til steking
1 stor tomat
Salat av den typen du liker

 

 Begynn med å steke soppen i litt smør eller olje, den skal kun være lettstekt, ikke brun.
Visp eggene godt sammen med vann og salt. Ha smør/olje i en helt ren stekepanne og la det bli godt varmt, tøm i eggeblandingen. Dytt med en stekespade eller en sleiv fra kanten av stekepannen mot midten (ikke bruk redskap av metall). Når omeletten begynner å "sette seg" legger du soppen på den ene halvdelen, stek litt til og brett omeletten sammen og "dytt" den over på serveringsfatet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar