tirsdag 17. januar 2012

Baguett med salami og ost


Gjør nistematen litt mere spennende slik at man gleder seg til å åpne matpakken, enten det nå er på jobben eller på tur, det skal egentlig ikke så mye til, en fersk bagett med en god ost, noe salt pålegg og litt grønt så er du langt på vei.

Denne baguetten inneholder:

1 stor hakket tomat
Litt god olje
Pepper
6 - 8 skiver emmentaler ost
eller en annen god hvitost
6 - 8 skiver salami
Litt frisk bladpersille

Ta ut innmaten i tomaten og hakk den i små biter, ha tomatbitene i en skål, ha på litt nykvernet pepper og ringle over litt olje, en liten ts. er nok.
Del baguetten i to, smør tomatblandingen på bagetten, legg over ost, salami (du også bruke skinke eller spekeskinke) og persille. Legg "toppen" på baguetten og press lett sammen. Skjær baguetten i passende biter og pakk baguettbitene pent inn.

2 kommentarer: