fredag 11. mai 2018

Wraps med tequilamarinert kylling


Prøv dette istedet for tacoen denne fredagen. Smaksrik kyllingwrap med en herlig frisk salat som både ser ut og smaker nydelig. En wrap som passer til mange flere anledninger enn til fredagskosen (da uten tequila), wraps er turmat, skolemat og lunsj - egentlig når som helst på dagen eller til hvilken som helst anledning.. Dette er enkelt å tilberede, enkelt å spise og smaker fantastisk.


DU TRENGER TIL 4 PERSONER:

8 Tortillalefser
Ca. 800 gr kyllingbryst
Smør/olje til steking
MARINADE:
Saft av 1 appelsin
Saft av 1 lime
3-4 ss olivenolje
1 ts cayennepepper
3-4 ss tequela (kan sløyfes)
Litt salt og pepper

SALAT:

Grønn salat
2 avocado i biter
2 store tomater i biter (eller småtomater delt i to)
1 bunt reddiker i biter
1/2 mango delt i biter
2 - 3 vårløk i tynne ringer
Lett rømme 


Bland sammen alle ingrediensene til marinaden i en dobbel plastpose eller bruk en skål og legg i kyllingen. Sett i kjøleskapet i minst 1 time. Ta kyllingen opp av marinaden, tørk litt av med et kjøkkenpapir og stek kyllingen i smør/olje på middels varme til den er gjennostekt. Varm tortillalefsene enten på stekepannen eller pakk de i al-folie og varm de noen minutter i stekeovnen. Legg på salat og kylling som du først skjærer i tynne skiver og topp med lett rømme. Lettrømmen kan du også smake til med litt chilisaus, eller med honning og sennep.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar