tirsdag 15. mai 2018

Banansplitt med jordbær og kesam


Banansplitt er en klassisk dessert med mye iskrem, pisket krem, sjokoladesaus og jordbærsaus, jo mere av alle slag, desto bedre, banansplitt er en av de mektigste, men beste dessertene som finnes, men også en dessert der kaloriene står i kø. Denne bansplitten her, kan du spise med god samvittighet, den smaker nydelig, er ikke så mektig, og jeg vil si at denne varianten er ganske sunn.


DU TRENGER TIL TO PERSONER:

2 bananer
5-6 jordbær
Noen blåbær
1 liten boks vaniljekesam 
1 ss kakao
Noen grovhakkede nøtter
Honning 


Del bananene på langs og legg to deler på hvert fat. Bland kakao i halvparten av vaniljekesamen. Legg et par skjeer vaniljekesam på bananene og så et par skjeer med kakaokesam. Topp med grovhakkede nøtter, legg på jordbærbåter og blåbær før du  ringler over honning.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar