lørdag 19. mai 2018

Blomkålsalat


Blomkålsalat er enkelt å tilberede og smaker fantastisk godt til både kjøtt og fisk, selv synes jeg blomkålsalat smaker helt fantastisk til grillmat. En annen ting er at når jeg først lager blomkålsalat lager jeg alltid stor porsjon, for det er så innmari godt som snacks.

DU TRENGER:

1/2 blomkål i tynne skiver
2-3 ss kapers
DRESSING:
Ca.1 ts raspet sitronskall
3 ss presset sitron
2 ss god olivenolje
1 ts honning
Litt salt og pepper

Bland sammen dressingen ved å røre sammen sitronskall, presset sitron og honning i en skål. Tilsett olje mens du rører godt ammen. Tilsett litt salt og pepper. Snitt blomkål så tynt som du klarer. Legg blomkål og kapers i  dressingen. Vend rundt slik at dressingen blir jevnt fordelt. La salaten stå på kjøkkenbenken og vend rundt av og til. Er det lenge til den skal spises, kan den settes i kjøleskapet, men husk å ta den frem en stund før den skal spises.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar