onsdag 13. januar 2016

Stekt laks med grønnsakswok


Så enkelt og så godt, i dag tømmer vi grønnsaksskuffen og lager en nydelig wok til den stekte laksen.
Her gjelder regelen bruk det du har av grønnsaker, alt kan brukes i en wok, og alt er ferdig på ca. 6 minutter.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

2 laksefileter 
Smør/olje til steking
Salt - pepper
Litt raspet sitronskall eller litt presset sitron
 
TIL WOK:
 
1 gulrot i tynne strimler
Noen rosenkål delt i to
En liten bit purre i strimler eller ringer
1/2 rødløk i strimler
Litt broccoli + litt av stilken i buketter, strimler
2 store never grønnkål
Salt - pepper 
1 ss balsamico
Olje


Begynn med å kutte opp alle grønnsakene. Ha smør/olje på stekepannen og la det bli varmt, strø salt, pepper og sitron på laksefiletene og legg de i varm stekepanne. Mens laksen steker, har du olje i wokpannen eller bruk en annen stekepanne. Når oljen er varm, legger du i grønnsakene og rører rundt hele tiden. Husk det skal være god varme i wokpannen, men ikke så varmt at grønnsakene blir brune. Etter ca. 6 minutter er grønnsakene ferdig.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar