Søk i denne bloggen

søndag 3. mai 2015

Ukemeny uke 19

Mai er selve festmåneden med 1. og 17. mai, Kr. Himmelfartsdag og pinse. Er værgudene i godlage får vi rik anledning til å bruke grillen og nyte alt annet utendørsliv - kanskje til og med et bad i sjøen hvis vi er riktig heldige. Menyen denne uken byr på bl.a. en nydelig lakserett, entrecote som like godt kan tilberedes på grillen, og et eget grillforslag. Lykke til

MANDAG
BLOMKÅL OG PURRESUPPE MED RISTET CHORIZO
Oppskriften finner du her


TIRSDAG
LAKS MED INSPIRASJON FRA ØSTEN
Oppskriften finner du her


ONSDAG
VARMT SMØRBRØD MED PESTO, OST OG TOMAT
Oppskriften finner du her


TORSDAG
FISKEKAKER MED STEKT LØK,
FENIKKELSALAT OG SITRONDRESSING
Oppskriften finner du her



FREDAG
NACHO-GRATENG (glutenfri)
Oppskriften finner du her



LØRDAG
ENTRECOTE MED SURRET SOPP OG SØTPOTETMOS
Oppskriften finner du her


SØNDAG
HELSTEKT KYLLING MED SITRON,
HVITLØK OG PÆRE
Oppskriften finner du her

 

UKENS GRILLRETT
GRILLSPYD MED OVNSBAKTE POTETER
Oppskriften finner du her


UKENS DESSERT
PANNA COTTA MED KESAM
Oppskriften finner du her


UKENS BAKST
SKILLINGSBOLLER
Oppskriften finner du her


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar